foto

Stefan Bühling

  • nar. 1972
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Im Abgrund (TV film)
Nur mit Dir zusammen (TV film)
2019 Tonio & Julia – Schuldgefühle (TV film)
Tonio & Julia – Wenn einer geht (TV film)
2018 Rosamunde Pilcher - Wo dein Herz wohnt (TV film)
2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Norwegen (TV film)
Rübezahls Schatz (TV film)
2015 O bílém hadovi (TV film)

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Kalte Fische (S01E03)
Ein dienstbarer Geist (S01E02)
Saubere Geschäfte (S01E01)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Mädchen im Park (S11E06)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky