foto

Alex Ziwak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Informer
2018 Hrdá Mary
2017 John Wick 2
The Polka King
2016 Chuck
2015 Noční běžec
2014 Charlie Mantle
Equalizer
John Wick
Mezi náhrobními kameny
Velký draft
Špinavý prachy
2013 Casse-tête chinois
Mocnější než slova
Pawn
Prodloužený víkend
2012 Greetings from Tim Buckley
Muži v černém 3
Profesor v ringu
Temný rytíř povstal
2011 Arthur
Gun Hill (TV film)
Hudba hrát nepřestala
Loosies
1998 Dokonalá vražda

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
2017 The Detour (TV seriál)
The Tournament (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Přepadení (S08E04)
Nepřítel mého nepřítele (S08E03)
Nový začátek (S08E01)
další epizody (5)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Vnitřní ohrožení (S01E21)
Aféra (TV seriál)
303 (S03E03)
301 (S03E01)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Blood Rush (S03E08)
Jak prosté (TV seriál)
Vyber si svůj jed (S05E10)
Nefritová pečeť (S05E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín minulosti (S06E19)
Starý revír (S06E13)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
2014 Gotham (TV seriál)
Penguin's Umbrella (S01E07)
Viper (S01E05)
Madam Secretary (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Cashing Out (S03E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
Sedmá velmoc (S05E08)
Nevhodná poznámka (S05E05)
další epizody (9)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Kdo je kdo (S02E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Záměna identity (S04E10)
Zlá krev (S04E09)
Občanská povinnost (S04E08)
další epizody (7)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Home Invasions (S13E14)
2011 Lights Out (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Duchové (S01E02)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Lepší společnost (S01E06)
Vzpomínky (TV seriál)
Heroes (S01E02)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Nebezpečný dluh (S02E06)
2009 Delocated (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ osamělé holubičky (S01E05)
Polda z Marsu (TV seriál)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Jackie Jormp-Jampová (S03E18)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace