foto

Kenny Loggins

  • nar. 7.1.1948 (72 let)
    Everett, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Pickin' & Grinnin'
2003 Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
1998 Elmopalooza! (TV film)

TV seriály

2019 Griffinovi (TV seriál)
Yacht Rocky (S18E01)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Výstava (S03E01)
2014 Playing House (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatební tanec (S04E22)
2009 Archer (TV seriál)
2004 Method & Red (TV seriál)
1999 Dharma & Greg (TV seriál)
Tie-Dying the Knot (S03E08)

Dokumentární

2019 Find Your Groove
2015 Documentary Now! (TV seriál)
Gentle and Soft: The Story of the Blue Jean Committee Part 2 (S01E07)
Gentle and Soft: The Story of the Blue Jean Committee Part 1 (S01E06)
2014 Addicted
Music City USA
Nathan East: For the Record
2009 Boys: The Sherman Brothers' Story, The
2004 Danger Zone: The Making of 'Top Gun'
1985 We Are the World (koncert)

Hudební videoklipy

1987 Kenny Loggins - Meet Me Halfway (hudební videoklip)
1986 Kenny Loggins - Danger Zone (hudební videoklip)
1985 USA for Africa: We Are the World (hudební videoklip)
1984 Kenny Loggins: I'm Free (Heaven Helps the Man) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Greatest Hits (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
SoapTalk (TV pořad)
1997 The 69th Annual Academy Awards (TV pořad)
The View (TV pořad)
1993 Chevy Chase Show, The (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1985 The 57th Annual Academy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Sandy in Disneyland (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1986 Kenny Loggins - Danger Zone (hudební videoklip)
1984 Kenny Loggins: I'm Free (Heaven Helps the Man) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky