foto

Maša Tokareva

  • nar. 3.5.1981 (38 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
Tanki
2017 Nur Gott kann mich richten
2016 Zoologie
2013 Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
2012 Čtvrtá mocnost
2011 Kung Fu máma (TV film)
2010 Hinterhof (studentský film)

TV seriály

2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Bojovnice (S20E08)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Shopping (S13E02)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky