foto

Jonatan Blode

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vitt skräp
2017 Adjø Montebello
2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
2010 Främmande land
2006 Když padne soumrak
2003 Třetí vlna zločinu

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Korten på bordet (E08)
Allt är förlorat (E07)
Vända kanonerna (E06)
další epizody (8)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
2005 Kommissionen (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
1999 Reuter & Skoog (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky