foto

Charleigh Harmon

  • nar. 15.2.1982 (38 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Parker
2006 Bezva vejška
2000 Projekt Mercury (TV film)

TV seriály

2014 Temný případ (TV seriál)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making the Video (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky