foto

Charley Vance

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hypnotized
2015 Night of the Wild (TV film)
2011 Tajný projekt (TV film)
2010 Teror v motelu

TV seriály

2016 Kořeny (TV seriál)
Part 3 (E03)
2015 The Parallax Theory (TV seriál)
2014 Temný případ (TV seriál)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
2011 American Horror Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace