foto

Christian Torpe

  • nar. 12.5.1978 (42 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Blackbird
Undtagelsen
2014 Tiché srdce
2012 Téměř dokonalý

TV seriály

2020 Rita (TV seriál)
Kaos (S05E08)
Do You Speak English? (S05E04)
Udflugten (S05E03)
2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Sam (TV seriál)
Je serai, tu seras, elle sera (S02E04)
Les Confessions (S02E03)
L'école des mères (S02E02)
další epizody (4)
2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
The Law of Nature (E08)
The Waiting Room (E05)
další epizody (4)
Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Familie (S04E07)
Barndommens gade (S04E06)
další epizody (8)
2015 Hjørdis (TV seriál)
I rampelyset (E04)
Prinsessen (E03)
Gruppen (E02)
další epizody (4)
Tessa (TV seriál)
Rita (TV seriál)
Lederen (S03E07)
Frit fald (S03E06)
Lus (S03E05)
další epizody (7)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
Fred her til lands (S01E06)
další epizody (4)
Store drømme (TV seriál)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Rita (TV seriál)
Kaos (S05E08)
Søen (S05E07)
Grænser (S05E06)
další epizody (8)
2019 Fred til lands (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
The Waking Dream (E09)
The Law of Nature (E08)
další epizody (10)
Rita (TV seriál)
Hjemme (S04E08)
Familie (S04E07)
Barndommens gade (S04E06)
další epizody (8)
2015 Hjørdis (TV seriál)
I rampelyset (E04)
Prinsessen (E03)
Gruppen (E02)
další epizody (4)
Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Lederen (S03E07)
Frit fald (S03E06)
další epizody (8)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky