foto

Kate Reid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Trial
2013 ABE
Ještě, že tě mám
2012 Štětka
2011 Blooded
Kaikki aikanaan
Rahab
2010 Nokturno
Small-Time Revolutionary

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Mother (S01E06)
Town (S01E05)
2018 Tisk (TV seriál)
Resonance (E06)
Two Worlds (E05)
Magic (E04)
další epizody (6)
Marcella (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2017 Věřte mi (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2016 The Break (TV seriál)

Dokumentární

2015 Impresionisté a muž, který je stvořil
2014 Rembrandt z Národní galerie v Londýně, a Rijksmusea v Amsterdamu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky