foto

Janne Roivainen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Angry Birds: Ode to Snow
2012 Angry Birds: Year of the Dragon
2011 Angry Birds: Ham'o'Ween

TV seriály

2014 Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Plunder Pirates (TV seriál)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bambi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace