foto

Karl Theobald

  • nar. 5.8.1969 (50 let)
    Lowestoft, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yesterday
2016 Alan Partridge's Scissored Isle
Swing Away
2015 Mortdecai: Grandiózní případ
2014 Downhill
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2010 Dostaň ho tam
2009 Narodil se Kristus Pán!
2005 Panenská královna (TV film)
2004 AD/BC: A Rock Opera (TV film)

TV seriály

2019 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
2018 Hang Ups (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Simulant (TV seriál)
Operace Blesk (S02E08)
Osamělost běžce na střední vzdálenosti (S02E07)
Perníkový taťka (S02E04)
další epizody (6)
2017 GameFace (TV seriál)
Simulant (TV seriál)
Vzájemná spolupráce (S01E02)
Srdcová královna (S01E01)
2013 Common Ground (TV seriál)
Doll & Em (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Opéra (E07)
2012 Pramface (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Alex (S06E03)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
2008 Pravěk útočí (TV seriál)
Das Opfer (S02E07)
Die Falle (S02E06)
Nur ein paar Käfer (S02E05)
další epizody (7)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Miluj bližního svého (S03E03)
2004 Green Wing (TV seriál)

Dokumentární

2015 Russel Brand: Znovuzrození?

Divadelní záznam

2012 Travelling Light (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 The Sketch Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky