foto

Aslıhan Gürbüz

  • nar. 16.2.1983 (35 let)
    Çanakkale, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kor
2011 Labirent
2009 Kanal-i-zasyon

TV seriály

2017 Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
2014 Zeytin Tepesi (TV seriál)
2010 Yahşi Cazibe (TV seriál)
2009 Bir Bulut Olsam (TV seriál)
2008 Goncakaranfil (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace