foto

Lena Amende

  • nar. 15.4.1982 (36 let)
    Dinslaken, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lži vítězů
2012 Der Klügere zieht aus (TV film)
2010 Zimmer mit Tante (TV film)
2009 Kobra 11 - Staří přátelé (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Tierisch verliebt (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
2007 Lamento
Recept na lásku (TV film)
Zajíček bez oušek
2004 7 trpaslíků

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
MEK 8 (TV seriál)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2006 Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

TV pořady

2006 Ninas Welt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace