foto

Peter Foyse

  • nar. 17.5.1985 (33 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 O panně Mahuleně (TV film)
2011 Romeo a Romeo

TV seriály

2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Hakara

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace