foto

Ken Pettus

  • nar. 15.5.1915
    Terre Haute, Indiana, USA
  • zem. 19.7.1992 (77 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Lady from Yesterday, The (TV film)
1980 Hangár 18
1975 Dead Man on the Run (TV film)
Search for the Gods (TV film)
1974 The Green Hornet
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1969 Land Raiders
1966 Blade Rider, Revenge of the Indians Nations
Incident at Phantom Hill

TV seriály

1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
1973 Faraday and Company (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Jigsaw (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace