foto

Louis L'Amour

  • nar. 22.3.1908
    Jamestown, North Dakota, USA
  • zem. 10.6.1988 (80 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Diamanty z Jeru (TV film) - povídka
Podtrh (TV film) - kniha
1996 Shaughnessy (TV film) - kniha
1991 Kovboj Conagher (TV film) - kniha
1987 Rychlý a mrtvý (TV film) - kniha
1986 Louis L'Amour's Down the Long Hills (TV film) - kniha
1982 Neviditelní jezdci (TV film) - kniha
1979 Bratři Sackettové (TV film) - kniha
1973 Hombre llamado Noon, Un - kniha
1972 Cancel My Reservation - kniha
1971 Catlow - kniha
1968 Shalako - kniha
1967 Hondo and the Apaches (TV film) - povídka
1966 Kid Rodelo - kniha
1964 Taggart - kniha
1960 Guns of the Timberland - kniha
Heller in Pink Tights - kniha
1958 Apache Territory - kniha
1957 Utah Blaine - kniha
1956 Blackjack Ketchum, Desperado - kniha
The Burning Hills - kniha
1955 Treasure of Ruby Hills - povídka
1953 Hondo - kniha

TV seriály

1983 Five Mile Creek (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

1958 The Texan (TV seriál)
1952 Rebound (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace