foto

Alexander Courage

  • nar. 10.12.1919
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 15.5.2008 (88 let)
    Pacific Palisades, Kalifornie, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Superman 4 (1987)

    - John Williams pre tento film skomponoval tri nové motívy, ktoré reprezentujú tri nové postavy. Skladby nesú názov "Lacy's Theme", "Jeremy's Theme", "Nuclear Man Theme". Hudbu adaptoval a dirigoval Alexander Courage. (LaserGun)

Skladatelská filmografie

Filmy

1993 A Walton Thanksgiving Reunion (TV film)
1987 Superman 4
1982 Day for Thanks on Walton's Mountain, A (TV film)
Mother's Day on Waltons Mountain (TV film)
Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1967 Police Story (TV film)
1965 Do Not Disturb
Star Trek: Klec (TV film)
1964 The Pleasure Seekers
The Unsinkable Molly Brown
1963 Follow the Boys
1962 Jumbo Billyho Rose
1959 Jeden den muže mimo zákon
Say One for Me
Tokyo After Dark
1958 Handle with Care
Kolt pro leváka
1957 Hot Rod Rumble
Sierra Stranger
Undersea Girl
1956 Hot Rod Girl
Shake, Rattle & Rock!
1955 Interrupted Melody
1954 Deep in My Heart
1953 Přidej se k nám
1952 The Belle of New York
1950 Pagan Love Song

TV seriály

2018 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Will You Take My Hand? (S01E15)
2013 Star Trek Continues (TV seriál)
2004 Star Trek: New Voyages (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Operace: Vyhlazení (S01E29)
Město na pokraji věčnosti (S01E28)
Věc soucitu (S01E27)
další epizody (14)
1966 Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
Zvěřinec - 1. část (S01E15)
Miri (S01E11)
další epizody (7)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Father of the Bride (TV seriál)
1960 National Velvet (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2005 Get Aboard: The Band Wagon

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ano, Giorgio

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace