foto

Trai Byers

  • nar. 19.7.1983 (37 let)
    Kansas City, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The 24th
2015 Americons
2014 Jayhawkers
Selma
2013 Destination Planet Negro
2009 Caesar and Otto's Summer Camp Massacre

TV seriály

2020 Empire (TV seriál)
Home Is on the Way (S06E18)
Over Everything (S06E17)
We Got Us (S06E16)
další epizody (8)
2019 Empire (TV seriál)
Cold Cold Man (S06E10)
Remember the Music (S06E09)
Do You Remember Me (S06E08)
další epizody (12)
2018 Empire (TV seriál)
My Fault Is Past (S05E10)
Had It From My Father (S05E09)
Master of What is Mine Own (S05E08)
další epizody (19)
2017 Empire (TV seriál)
Slave to Memory (S04E09)
Cupid Painted Blind (S04E08)
The Lady Doth Protest (S04E07)
další epizody (18)
2016 Empire (TV seriál)
A Furnace for Your Foe (S03E09)
The Unkindest Cut (S03E08)
What We May Be (S03E07)
další epizody (17)
2015 Empire (TV seriál)
Et Tu, Brute? (S02E10)
Sinned Against (S02E09)
My Bad Parts (S02E08)
další epizody (22)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
Podfuk (S05E06)
Nenávist a láska (S05E05)
další epizody (6)
1970 All My Children (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 The 24th

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The 24th

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky