foto

Trai Byers

  • nar. 19.7.1983 (35 let)
    Kansas City, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Americons
2014 Jayhawkers
Selma
2013 Destination Planet Negro
2009 Caesar and Otto's Summer Camp Massacre

TV seriály

2019 Empire (TV seriál)
Shift and Save Yourself (S05E12)
In Loving Virtue (S05E11)
2018 Empire (TV seriál)
My Fault Is Past (S05E10)
Had It From My Father (S05E09)
Master of What is Mine Own (S05E08)
další epizody (19)
2017 Empire (TV seriál)
Slave to Memory (S04E09)
Cupid Painted Blind (S04E08)
The Lady Doth Protest (S04E07)
další epizody (18)
2016 Empire (TV seriál)
A Furnace for Your Foe (S03E09)
The Unkindest Cut (S03E08)
What We May Be (S03E07)
další epizody (17)
2015 Empire (TV seriál)
Et Tu, Brute? (S02E10)
Sinned Against (S02E09)
My Bad Parts (S02E08)
další epizody (22)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace