foto

Carol Sutton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Laugh
2018 Bad Stepmother (TV film)
2017 Camera Obscura
Sex Guaranteed
2016 Abattoir
Cold Moon
2015 Divoká dvojka
Mstitel bezpráví 3
2014 American Heist
Maîtres du Suspense, Les
2013 Apokalypsa v Hollywoodu
Dobrodružství s robotem
Oldboy
White Rabbit
2012 21 Jump street
2011 Jeff, který žije s mámou
Láska, svatba, manželství
Zabiják Joe
Černobílý svět
2010 Father of Invention
Knucklehead
Kráska mezi muži (TV film)
Poslední vymítání ďábla
2008 American Violet
Vítej doma
Ztráta diamantové slzy
2007 Flakes
Pride
Údajná vražda (TV film)
2006 Cesta za vítězstvím
Déjà Vu
2004 Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel, The (TV film)
Píseň lásky samotářky
Ray
Searching for David's Heart (TV film)
The Dead Will Tell (TV film)
2003 Porota
2002 Zbraň nebo kříž (TV film)
Šerif
2001 Ples příšer
Zkouška věrnosti
1999 Hodiny před popravou (TV film)
1997 Evina zátoka
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Jake Lassiter: Justice on the Bayou (TV film)
1993 Případ Pelikán
1991 Podveden (TV film)
Revolver na prodej (TV film)
Trestanci
1989 Ocelové magnólie
Outside Woman, The (TV film)
1987 Shromáždění starých mužů (TV film)
Uncle Tom's Cabin (TV film)
1986 Policie z New Orleans
1978 Mirrors
1977 Minstrel Man (TV film)
1976 Divoké včely (TV film)
Sounder, Part 2
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)

TV seriály

2017 Drápy (TV seriál)
Fallout (S01E04)
2016 Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
Scream (TV seriál)
Let the Right One In (S02E07)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
2014 Temný případ (TV seriál)
Jakmile jsi odešel (S01E07)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Příchod sekerníka (S03E06)
2010 Treme (TV seriál)
V přední linii (S01E02)
2001 Going to California (TV seriál)
1997 Orleans (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace