foto

Jon Lindstrom

  • nar. 18.10.1957 (63 let)
    Medford, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Dark Foe
2017 The Queen of Hollywood Blvd
2016 God's Not Dead 2
2014 How We Got Away with It
2003 Na závodní dráze (TV film)

TV seriály

2020 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Prisoners of War (S08E12)
2019 Bosch (TV seriál)
Zadržte noc (S05E09)
Moudrost pouště (S05E07)
Prostor mezi hvězdami (S05E06)
další epizody (4)
2018 Switch (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Záchvat (S01E10)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Heslo Mountebank (S09E05)
2016 Recovery Road (TV seriál)
Parties Without Borders (E04)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Kostel v troskách (S02E06)
další epizody (6)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Unesený (S07E01)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy připraven (S11E06)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2006 Everwood (TV seriál)
Čeho je moc, toho je příliš (S04E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stoupat jako dým (S06E16)
1994 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Coronado del Soul: Part 2 (S04E15)
Coronado del Soul: Part 1 (S04E14)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Pancéřové auto (S01E13)
1989 Jump Street 21 (TV seriál)
The Blu Flu (S03E08)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2007 Morning Show with Mike & Juliet, The (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky