foto

Tomek Nowicki

  • nar. 1965
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tod eines Mädchens 2: Die verschwundene Familie (TV film)
2017 Polizeiruf 110 - Das Beste für mein Kind (TV film)
Polizeiruf 110 – Muttertag (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
2013 Art Girls
Tatort - Kaltblütig (TV film)
2011 Polské velikonoce
2010 Albánec
Neúmyslný únos Elfriede Ott
2008 Landgang (studentský film)
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
2007 Hartz IV mit Folgen
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2002 Sophiiiie!
2001 Bargeld lacht (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace