foto

Ivan Rut

  • nar. 3.6.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Tři sestry, Visací zámek - Beatová síň slávy (koncert)
2008 Visací zámek - 25 let (koncert)
1998 Chmelnice: Visací zámek (koncert)
1993 Visací zámek 1982 - 2007 (TV film)

Hudební videoklipy

2018 Visací zámek - Traktor (hudební videoklip)
2016 Visací zámek - Klíště (hudební videoklip)
Visací zámek - Popsong (hudební videoklip)
2015 Visací zámek - Punkový království (hudební videoklip)
Visací zámek a 33 kytaristů - Traktor (hudební videoklip)
2013 Visací zámek - Prezident je buzna (hudební videoklip)
2010 Visací zámek - 50 (hudební videoklip)
2005 Visací zámek - Známka punku (hudební videoklip)
1994 Visací zámek - Všechno má svůj čas (hudební videoklip)
1993 Visací zámek - Traktor (hudební videoklip)
1992 Visací zámek - Zázraky (hudební videoklip)
1991 Visací zámek - Cigára (hudební videoklip)
1990 Visací zámek - Hymna šibeničních bratří (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky