foto

David Essex

  • nar. 23.7.1947 (71 let)
    Plaistow, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Black Prince
2014 The Guvnors
2013 Traveller
1991 Šogun Mayeda
1985 Lyrics by Tim Rice
1981 Rece do góry
1980 Silver Dream Racer
1976 Velký autobus
1975 Christmas Messenger, The (TV film)
1974 Stardust
1973 Až přijde ten den
1972 All Coppers Are...
1971 Assault
Carry On Henry
1967 Smashing Time

TV seriály

1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 Noel Edmonds Saturday Roadshow, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1974 45 (TV seriál)
1969 Sez Les (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2015 The David Essex Story
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2002 10 Years of Heartbeat (TV film)
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1980 Silver Dream Racer

Host

TV pořady

2015 Mel & Sue (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
1993 Live & Kicking (TV pořad)
1991 Noel's House Party (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 No 73 (TV pořad)
1978 Kenny Everett Video Show, The (TV pořad)
1975 Système 2 (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace