foto

Alain Rimoux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le Doudou
2017 Meurtres à Sarlat (TV film)
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2012 Jeux dangereux (TV film)
Manipulations (TV film)
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
L'Affaire Salengro (TV film)
2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2006 Co vím o Lole
Dérive des continents, La (TV film)
L'éclaireur
Le procès de Bobigny (TV film)
Můj nejlepší přítel
Sladká země mého dětství (TV film)
2005 Nuit noire (TV film)
2004 Okrsek 13
2003 Un bébé noir dans un couffin blanc (TV film)
Violence des échanges en milieu tempéré
2002 Cavalcades
Jean Moulin (TV film)
Na vlastní kůži
2001 Cavalcade (TV film)
Důstojnický pokoj
2000 Aïe
Les Blessures assassines
1999 Bonne résistance à la douleur
1997 Inspecteur Moretti: Un enfant au soleil (TV film)
1996 Tiré à part
Vzpomínky na Paříž
1993 L'Instinct de l'ange
1990 Cyrano z Bergeracu
Feu sur le candidat
1989 Liberté, Libertés (TV film)
Riot Gun (TV film)
Une femme tranquille (TV film)
1988 La couleur du vent
Takové divné místo k setkání
1987 Brise-glace
Chouette aveugle, La
1986 Mémoire des apparences
1985 Le transfuge
1984 Nebezpečná partie
Soudce
1983 Partička

TV seriály

2016 Zmrzlí mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Cécile (S01E01)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
Babylone (S03E10)
Sous les cendres (S03E07)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Rien ne va plus (S02E09)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
Théo la tendresse (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Pause café, pause tendresse (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Klan (TV seriál)
Vie en panne, La (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1973 Éloignement, L' (TV seriál)

Dokumentární

2009 L'Affaire Courjault (TV film)
2004 Autor románu O

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky