foto

Chantal Bronner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Divorce de chien, Un (TV film)
L'Amour c'est mieux à deux
2009 Une affaire d'Etat
2007 Edith Piaf
2002 Cavalcades
2000 Komedie nevinnosti
1999 Venuše, salon krásy
1998 La famille Sapajou - le retour (TV film)
1997 La Famille Sapajou (TV film)
1995 Tisíce
1991 Les dessous de la passion (TV film)
1985 Signé Charlotte
1982 Rendezvous in Paris
1981 Feu Don Juan (TV film)
Peer Gynt (TV film)
1976 Néa

TV seriály

2010 Chez Maupassant (TV seriál)
L'Assassin (S03E05)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Larmes de Caviar (S01E04)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Un esprit clairvoyant (S03E02)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
1992 Sylvie et compagnie (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky