foto

Patricia Couvillers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Poslední služba
2004 Concessions à perpétuité
2002 Cavalcades
2001 De l'amour
Divoká nevinnost
Les Jolies choses
Villa mon rêve (TV film)
2000 Passion assassine (TV film)
Pod pískem
1997 J'ai horreur de l'amour

TV seriály

2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1998 Les b.R.A.V. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace