foto

Julien Lambroschini

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Zákop nadějí (TV film)
2002 Aram
Freitagnacht
Nachts im Park
Vražda u jezera (TV film)
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
Pravidla úspěchu
Rozvod s překážkami (TV film)
1999 Drsný holky
Pas de scandale
1997 Amis pour la vie
1996 La Sindrome di Stendhal
1995 Raï
1994 Rizika mládí

TV seriály

2012 Main Courante (TV seriál)
2009 Un Village français (TV seriál)
2008 Sanglot des anges, Le (TV seriál)
2002 Jezero s lekníny (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Un gars, une fille (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
L'@mour est à réinventer (TV seriál)
1991 Ferbac (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Plonger
2016 Going to Brazil
2014 Respire
2009 Barbie Girls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace