foto

Charlie Lieberman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Hux
1998 A House Divided
1997 Red Meat
1994 Osudový zvrat
1992 Líheň zločinu
Rosemary (TV film)
1991 Session Man (TV film)
1990 12:01 PM
1986 Henry: Portrét masového vraha
1985 Pink Nights

TV seriály

2011 Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Stand and Deliver (E05)
Keep on Truckin' (E03)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Zeď (S04E18)
Čerstvé rány (S04E14)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Strážce svého bratra (S04E10)
Tenkrát v Texasu (S04E08)
další epizody (13)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Dualita (S03E13)
Zatmění 2/2 (S03E11)
Už se to blíží (S03E09)
další epizody (7)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Pravda a následky (S02E10)
Příběhy s poučením (S02E09)
Hranice (S02E06)
další epizody (5)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Just Legal (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Experience Is the Teacher (S03E17)
One Step (Parent) Backward (S03E15)
The Gay-Straight Alliance (S03E14)
další epizody (5)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Pictures (S03E10)
Premiéra (S03E09)
Osud zapíná rádio (S03E05)
další epizody (20)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Řidičský průkaz (S02E08)
Soupeření (S02E07)
Jessie má problémy (S02E06)
další epizody (18)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Gingerbread House (S01E12)
Where There's Smoke (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (11)
1997 Správná pětka (TV seriál)
You Win Some, You Lose Some (S03E25)
A Little Faith (S03E24)
Promises, Promises (S03E23)
další epizody (11)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Christmas (S03E13)
Desperate Measures (S03E12)
I Do (S03E11)
další epizody (13)
1995 Tak tohle je můj život (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E19)
Weekend (E18)
Betrayal (E17)
další epizody (4)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
So Called Angels (E15)
On the Wagon (E14)
Pressure (E13)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky