foto

Patrick Paroux

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Loulou, l'incroyable secret
2012 Passage du Désir (TV film)
2009 Galimatyáš
2008 Abolition, L' (TV film)
Raboliot (TV film)
2007 Fragile(s)
Taupe, La (TV film)
2006 Grand Charles, Le (TV film)
2005 Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
La femme coquelicot (TV film)
Peklo
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
L'Américain
Penn sardines (TV film)
Příliš dlouhé zásnuby
2003 Un été de canicule (TV film)
2002 Aube insolite, L' (TV film)
2001 Amélie z Montmartru
Gregoir Moulin proti lidskosti
2000 Canne de mon père, La (TV film)
Stardom
Toute la ville en parle (TV film)
Vérité vraie, La (TV film)
1999 Le voyou et le magistrat (TV film)
Prison à domicile
1998 Une semaine au salon (TV film)
1997 Ballade de Titus, La
1995 État des lieux
1993 Deus ex Machina
1992 Tous mes maris (TV film)
1991 Clés du paradis, Les
Delikatesy
Toujours seuls
1987 Fucking Fernand
Poussière d'ange
Rusa, La
1986 Debutant
Didi na plný plyn
Suivez mon regard
1985 Billy Ze Kick
1981 Les deux orphelines (TV film)
1977 Portrait de Dorian Gray, Le
1945 Raboliot
1909 Peau de chagrin, La

TV seriály

2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2006 Paradise kemp (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 Baldi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace