foto

Claude Grinberg

  • zem. 1.4.2015
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Légitime défense
2003 Maîtresse du corroyeur, La (TV film)
2002 Aube insolite, L' (TV film)
1983 Zacharius (TV film)

TV seriály

2001 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Prix de l'excellence (S07E03)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
Lyonnais, Le (TV seriál)
Millionnaires du jeudi, Les (TV seriál)
1977 Rendez-vous en noir (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
1974 Des lauriers pour Lila (TV seriál)
1973 L'étang de la Breure (TV seriál)

Dokumentární

2007 Laissez-les grandir ici!

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Zacharius (TV film)

TV seriály

1990 S.O.S. disparus (TV seriál)
1989 Lyonnais, Le (TV seriál)
1966 Une fille du régent (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Swamp!
1998 Pour mon fils (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky