foto

Jean Boissery

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Svatební dort
1998 La Grande Béké (TV film)
1996 Cri de la soie, Le
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
1990 Une fille d'Ève (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1988 Loi sauvage, La
Tabataba
1987 Padroni dell' estate, I
1986 La vita di scorta
Trop tard Balthazar
1984 Due prigionieri, I (TV film)
Triche, La
1982 Colomba (TV film)
Lise et Laura (TV film)
1980 Catherine de Heilbronn (TV film)
Voulez-vous un bébé Nobel?
1979 Lady Oscar
Moyens du bord, Les (TV film)
1978 Hombre objeto
La chanson de Roland
Percival Galský

TV seriály

2013 La Famille Katz (TV seriál)
Joyeux Noël (E01)
2001 Largo (TV seriál)
1995 Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
1983 Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV seriál)
1981 Věznice parmská (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Visiteurs, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
Sam et Sally (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky