foto

Michele Montau

  • nar. 21.10.1924
  • zem. 24.3.1989 (64 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 A Reflection of Fear
1970 Letiště
1969 Paint Your Wagon
1968 Legenda o Lylah Clarové
1966 Made in Paris
1965 Do Not Disturb
Moment to Moment
1963 Čtyři z Texasu
1962 Peklo je pro hrdiny
Rada a souhlas
The Four Horsemen of the Apocalypse
1961 The Devil at 4 O'Clock

TV seriály

1983 Masquerade (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky