foto

Paul Linke

  • nar. 6.5.1948 (70 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Guest House
2006 Padlí andělé
2001 Svět podle Prota
1999 Domov vašich snů (TV film)
1998 Chips se vrací (TV film)
Životní příležitost (TV film)
Žízeň (TV film)
1997 Friends 'Til the End (TV film)
Únos profesora Griffina (TV film)
1996 Nikdo nic neřekl (TV film)
Sen každé ženy (TV film) - vyp.
1995 Awake to Danger (TV film)
1994 Lady In Waiting
Rodinné album (TV film)
Svraštělé hlavy
Where Are My Children? (TV film)
1992 Jonathan: The Boy Nobody Wanted (TV film)
The Fear Inside (TV film)
1991 37. patro v plamenech (TV film)
Plymouth (TV film)
1990 Capital News (TV film)
Dreamer of Oz, The (TV film)
1989 Rodičovství
1988 Daddy's Boys
Tragický let (TV film)
1987 Into the Homeland (TV film)
1986 Smrtící
1985 Cena krve
1983 Srdce na kolech
1980 Motel Auvajs
1977 Grand Theft Auto
1976 Moving Violation
1975 The Strongest Man in the World
Three for Two (TV film)
1974 Big Bad Mama
1970 The Baby Maker

TV seriály

2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Dlouhý den (S01E02)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Flash (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Major Machr (S06E25)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Three for the Road (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Life of Reilly, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace