foto

Barbara Lee Bragg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Attack of the B.I.M.B.O.S
2013 Vampires in Venice
2012 Alien Dawn
The Olivia Experiment
1997 Svatba sjednaná v nebi (TV film)

TV seriály

2019 The Unicorn (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Ďáblova noc (S05E04)
2013 Firsts (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nalož a leť (S13E09)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Ticket (S07E01)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky