foto

Clarke Reynolds

  • nar. 20.5.1917
    Lewiston, New York, USA
  • zem. 18.8.1994 (77 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Night Games
1978 Missile X - Geheimauftrag Neutronenbombe
1977 Operace ENTEBBE
1967 The Viking Queen
Vicomte règle ses comptes, Le
1965 Regresa un pistolero
Son of a Gunfighter
Čingischán
1964 Gunfighters of Casa Grande
1959 Gunmen from Laredo
1955 Shotgun
1951 Disc Jockey

TV seriály

1959 The Deputy (TV seriál)
1958 The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 The Joe Palooka Story (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Night Games

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace