foto

Regina Fritsch

  • nar. 1964
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Půda pod nohama
2018 Trafikant
Čaroděj
2017 Die Notlüge
2015 Das Konzert (divadelní záznam)
Dämmerung über Burma (TV film)
2013 Die Auslöschung (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
2004 Hotel
2001 Marafona (TV film)
2000 Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
1999 Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Untersuchung an Mädeln
1998 Drei Herren
1996 Angst vor der Idylle, Die (TV film)
1995 Schlafes Bruder
1993 Der Nachbar
1990 Wilhelm Tell (TV film)
1985 Praxis der Liebe, Die

TV seriály

2010 FC Rückpass (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Big Ben (TV seriál)
Závěrečný hvizd (S08E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mythos Geschichte (TV seriál)
2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky