foto

Carl Betz

  • nar. 9.3.1921
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • zem. 18.1.1978 (56 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Velká loupež ve firmě Brinks (TV film)
1975 Boy Who Talked to Badgers, The
Daughters of Joshua Cabe Return, The (TV film)
Meal, The
1974 Killdozer (TV film)
1973 Set This Town on Fire (TV film)
1971 Deadly Dream (TV film)
In Search of America (TV film)
1970 That Lady From Peking
1969 Monk, The (TV film)
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
1953 City of Bad Men
Dangerous Crossing
Powder River
The President's Lady
Vicki
1952 My Pal Gus
O. Henry's Full House

TV seriály

1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Norman Corwin Presents (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Premiere (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Sun Bather's Diary (S01E17)
1957 Panic! (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1952 Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky