foto

Angelika Niedetzky

  • nar. 2.2.1979 (40 let)
    Linec, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
Boomerang
Grenzland (TV film)
2015 Das Dorf des Schweigens (TV film)
Der Blunzenkönig
Drei Eier im Glas
2013 Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2011 Nezvěstná (TV film)
Vatertag
2010 Neúmyslný únos Elfriede Ott
Paradeisiana
Tag und Nacht
Zkouška odvahy (TV film)
2009 Die Simpl Revue - Ein großes Gwirks (divadelní záznam)
2007 Simpl - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2006 Fallen (TV film)
2004 Antares
Auf Wolke 7
Hurensohn
Leben einen Tod lang
2000 Kugel ins Genick

TV seriály

2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
Novotny und Maroudi (TV seriál)
2006 Kupetzky (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2018 Der kleine Staatsbesuch (TV seriál)
2016 Auf Sommerfrische – Unterwegs mit Katie Straßer (TV film)
Österreich: Land der Neider? (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
Pratersterne (TV pořad)
2016 Kabarett im Turm (TV pořad)
Sehr witzig!? (TV pořad)
2015 Bist Du deppert! Steuerverschwendung und andere Frechheiten (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Angelika Niedetzky: Marathon (TV pořad)
Die härtesten Jobs Österreichs (TV pořad)
2007 Wie bitte? (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
2003 Echt Fett (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky