foto

Angelika Niedetzky

  • nar. 2.2.1979 (42 let)
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
Boomerang
2015 Das Dorf des Schweigens (TV film)
Der Blunzenkönig
Drei Eier im Glas
2013 Paradies 505. Ein Niederbayernkrimi (TV film)
2011 Nezvěstná (TV film)
Vatertag
2010 Neúmyslný únos Elfriede Ott
Paradeisiana
Tag und Nacht
Zkouška odvahy (TV film)
2008 Die Simpl Revue: Kein schöner Land (TV film)
2007 Simpl - Zwischen allen Stühlen (TV film)
2006 Fallen (TV film)
2004 Antares
Auf Wolke 7
Hurensohn
Leben einen Tod lang
2000 Kugel ins Genick

TV seriály

2019 Expert na zločin (TV seriál)
Die Stimmen (S02E06)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Familiensachen (E11)
Die Letzten ihrer Art (E10)
další epizody (12)
Schlawiner (TV seriál)
Die Landpartie (S03E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Im Schatten der Macht (S09E15)
2013 CopStories (TV seriál)
Strizzi (S01E05)
Schlawiner (TV seriál)
Alles über Rosie (S02E10)
Brain Damage (S02E09)
Schwarz auf weiß (S02E08)
další epizody (10)
2011 Schlawiner (TV seriál)
Gspusi (S01E12)
Die Maus (S01E11)
Die Therme (S01E10)
další epizody (12)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Marvin Jäger (S03E05)
2009 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Verspannungen (S02E05)
2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2006 Kupetzky (TV seriál)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Muž bez paměti (S10E02)

Dokumentární

2018 Der kleine Staatsbesuch (TV seriál)
2016 Auf Sommerfrische – Unterwegs mit Katie Straßer (TV film)
Österreich: Land der Neider? (TV film)

Divadelní záznam

2009 Die Simpl Revue - Ein großes Gwirks (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Die Kabarett-WG: Das ORF1-Sonderprogramm (TV pořad)
2018 Die Tafelrunde (TV pořad)
2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
Pratersterne (TV pořad)
2016 Kabarett im Turm (TV pořad)
Sehr witzig!? (TV pořad)
2015 Bist Du deppert! Steuerverschwendung und andere Frechheiten (TV pořad)
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
Denk mit Kultur (TV pořad)
2013 Angelika Niedetzky: Marathon (TV pořad)
Die härtesten Jobs Österreichs (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2007 Wie bitte? (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
2003 Echt Fett (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky