foto

Mike Landry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sex Guaranteed
2014 Night Has Settled
2013 The Lifeguard
2012 Alter Egos
Supporting Characters
2009 Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2008 Frost
2006 Damages (TV film)

TV seriály

2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Jumpers (E10)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Loophole (S08E13)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky