foto

Cynthia Dorn

  • nar. 18.12.1955 (63 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Screen Door Jesus
2002 Anarchist Cookbook, The
Hráč
Uhoď ji, je to Francouzka!
2000 Dr. T a jeho ženy
Slečna Drsňák
1999 Sloužit a chránit (TV film)
1998 Detention
Podvod (TV film)
1996 Dvě matky Zachariáše (TV film)
The Secret She Carried (TV film)
1995 Nevyslovená pravda (TV film)
Vražedná žárlivost (TV film)
1994 Město vyvolených (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1992 Caged Fear
Oběti spravedlnosti (TV film)
Všechno byla lež (TV film)
1990 Láska bolí
1987 Guilty of Innocence: The Lenell Geter Story (TV film)
1986 Dallas: The Early Years (TV film)
1985 Peyton Place: The Next Generation (TV film)

TV seriály

1995 Sama proti osudu (TV seriál)
Wishbone (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Loupež (S01E01)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace