foto

Armando Nannuzzi

  • nar. 21.9.1905
    Řím, Lazio, Itálie
  • zem. 14.5.2001 (95 let)
    Ostia, Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Incontri proibiti
1994 Nestore l'ultima corsa
1993 Kde jste? Já jsem tady
Vlak do pekla
1991 Sproštěn viny
1990 Lakomec
Odpoutaný Frankenstein
1989 Buon Natale... Buon anno
1988 Bohème, La
Magdalene
1987 Giorno prima, Il
I Love N.Y.
Muž se zlatými brýlemi
1986 Vzpoura strojů
1985 Liberté, égalité, choucroute
Mussolini a já (TV film)
Stříbrná kulka
1984 Dobrý král Dagobert
1983 Nana
Occhei, occhei
Sahara
1982 Komedianti (divadelní záznam)
Noc ve Varennes
Perdóname, amor
Sedlák kavalír
1981 Dvě tváře války
L'isola del gabbiano
1980 Eden no sono
Klec bláznů II
Vlk a beránek
1979 Landvogt von Greifensee, Der
Tygřice
Zdravý nemocný
1978 Klec bláznů
Ve státním zájmu
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
Mimo dobro a zlo
Ritratto di borghesia in nero
Velké vyváření
1976 Quelle strane occasioni
1974 Appassionata
Gioco della verità, Il
La preda
Milarepa
1973 Io e lui
Ludvík Bavorský
Storia di una monaca di clausura
Valdézovi koně
1972 Panáček ze dřeva
1971 Per grazia ricevuta
1970 Waterloo
1969 Io non scappo... fuggo
Soumrak bohů
Vepřinec
1968 Italská tajná služba
Nádherný listopad
1967 Jeux d'adultes
Nepochopený
1966 Královny
Ombrellone, L'
Probuď se a zabíjej
Ragazza del bersagliere, La
1965 Bugiarda, La
Hvězdy Velkého vozu
Il Compagno Don Camillo
Znal jsem ji dobře
1964 Báječný paroháč
Fuga, La
The Visit
1963 Boom
Parmigiana, La
Ženich na inzerát
1962 Boccaccio '70
Stárnutí
Ve službách mafie
Vita violenta, Una
1961 Zbojník
1960 Adua a její družky
Krásný Antonio
Peccato degli anni verdi, Il
1959 La Notte brava
Tunisi top secret
Tutti innamorati
1958 Giovani mariti
Mogli pericolose
Tre straniere a Roma
Žena, o které se mluví
1957 Manželé ve městě
1956 Finestra sul Luna Park, La
1955 Svitato, Lo

TV seriály

1984 Ragazza dell'addio, La (TV seriál)
1980 Bambole: scene di un delitto perfetto (TV seriál)

Dokumentární

1989 12 registi per 12 città

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace