foto

Henri Spade

  • nar. 16.7.1921
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 12.11.2008 (87 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1971 La Polonaise (TV film)
1969 Marie Waleska (TV film)
1965 Misère et la gloire, La (TV film)
1962 Vincent Scotto (TV film)

TV seriály

1967 Princesse du rail, La (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Berthe (TV film)
1980 Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
1975 La Berthe (TV film)
1971 La Polonaise (TV film)

TV seriály

1967 Princesse du rail, La (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1954 La joie de vivre (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1954 La joie de vivre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky