foto

Barry Hines

  • nar. 30.6.1939
    Hoyland Common, Barnsley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.3.2016 (76 let)
    South Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Shooting Stars
1984 Vlákna (TV film)
1981 Looks and Smiles
1969 Kes

TV seriály

1985 Screen One (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1981 Looks and Smiles - kniha
1980 The Gamekeeper - kniha
1969 Kes - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 I Love 1980's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace