foto

Sophie Bourdon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mine de rien
2017 Happy End
Un ciel radieux (TV film)
2016 Meurtres à Dunkerque (TV film)
2015 Le Vagabond de la Baie de Somme (TV film)
2011 Légitime défense
2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
Passion selon Didier, La (TV film)
Un singe sur le dos (TV film)
Zakletý v čase
2008 L'amour dans le sang (TV film)
La mort n'oublie personne (TV film)
État de manque (TV film)
2006 Kde je Sára? (TV film)
Monsieur Molina (TV film)
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)
Nègre de Molière, Le (TV film)
Několik slov lásky (TV film)
2003 Vertige de la page blanche
2002 On n'a plus de sushis à se faire (TV film)
Surface de réparation, La (TV film)
2001 Cavalcade (TV film)

TV seriály

2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2015 La vie devant elles (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
En plein coeur (S07E01)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
A votre service (S03E02)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Secret de Marc (S07E04)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Divadelní záznam

2004 Woyzeck (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky