foto

Donna Martell

  • nar. 24.12.1927 (91 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Extra, The
1983 Grace Kelly (TV film)
1957 Hell on Devil's Island
House of Numbers
1955 Je krásné lásku dát
Last of the Desperados
Ten Wanted Men
1954 Egypťan Sinuhet
1953 Give a Girl a Break
Project Moonbase
1952 Ghost Buster
Last Train From Bombay
The Golden Hawk
1951 Elephant Stampede
The Hills of Utah
1950 Cactus Caravan
Kim
Peggy
Ready to Ride
Western Courage
1949 Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
Coyote Canyon
Girl from Gunsight, The
Illegal Entry
South of Santa Fe
1948 Big Town Scandal
Mexican Hayride
Secret Beyond the Door
The Saxon Charm
The Woman from Tangier
1947 Apache Rose
Robin Hood of Monterey
The Lost Moment
Twilight on the Rio Grande

TV seriály

1960 Outlaws (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
General Electric Summer Originals (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace