foto

Maximilian Wigger

  • nar. 1960
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sarrelibre
2001 Es muss Liebe sein (TV film)
1999 Starkes Team - Die Natter, Ein (TV film)
Starkes Team - Im Visier des Mörders, Ein (TV film)
1998 Der Kinderhasser (TV film)
Starkes Team - Das Bombenspiel, Ein (TV film)
1997 Harald
Kalkuliertes Risiko (TV film)
Starkes Team - Auge um Auge, Ein (TV film)
Starkes Team - Mordlust, Ein (TV film)
Starkes Team - Roter Schnee, Ein (TV film)
1996 Ein starkes Team - Eins zu Eins (TV film)
Hra světel (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Cesta nikam (TV film)
Starkes Team - Mörderisches Wiedersehen, Ein (TV film)
1995 Starkes Team - Erbarmungslos, Ein (TV film)
Und die Toten lässt man ruhen (TV film)
1994 Správná dvojka: Smíšená dvouhra (TV film)
1993 Die Elefantenbraut (TV film)
Ich und Christine
1988 Rosinenbomber (TV film)
Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1986 Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
Tatort - Tödliche Blende (TV film)
1985 Paulchen (TV film)
Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)
1984 Treffer

TV seriály

2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Singles (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená dcera (S02E06)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Tödliche Wahl (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace