foto

Doug Cox

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pee-wee's Big Holiday
2007 Welcome to Paradise
2004 Vánoce naruby
1999 Piráti ze Silicon Valley (TV film)
1995 Girl in the Cadillac
1987 You Talkin' to Me?
1986 Pořádný průšvih
1985 Jiný život
1980 Nightside (TV film)
1976 Carrie

TV seriály

2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Outlaw (S11E04)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Liška a vlk (S03E21)
Mike a Molly (TV seriál)
No Kay Morale (S05E18)
2013 Farmed and Dangerous (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Mike's Manifold Destiny (S04E18)
2012 Tráva (TV seriál)
Sluneční paprsek (S08E02)
Nepořádní (S08E01)
2007 Dirt (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Payne (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Shadow Dancing (S03E21)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Royal Family, The (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Dreams (TV seriál)
E/R (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Wacko (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Shrink Rap

TV seriály

1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Shrink Rap

Producentská filmografie

Filmy

2003 Shrink Rap

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace