foto

David Gurfinkel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 HaBodedim
Na velikosti záleží
2006 Melah Ha'arets
2005 Shoshelet Schwartz
2004 Na konci světa doleva
2003 Ish HaHashmal
Tragedie Niny
2001 Poslání
2000 Poslední hlídka
1999 Minotauros
1998 Dangerous Acts
1995 Shiv'a
1994 Etz Hadomim Tafus
Sh'Chur
1993 Želví nindžové III
1992 Americký samuraj
Kvalim
První kontakt
1991 Held Hostage: The Sis and Jerry Levin Story (TV film)
Kamufláž
Me'ever Layam
1990 Ahavata Ha'ahronah Shel Laura Adler
Muž zvaný Sarge
1988 Ha-Kayitz Shel Aviya
Lool
Salsa
Schůzka se smrtí
1987 Císařovy nové šaty
Do útoku
1986 Amerika 3000
Delta Force
1985 Ha-Me'ahev
Mata Hari
Rappin'
Za'am V'Tehilah
1984 Obnažená tvář
1983 Ninjova pomsta
Sahara
Tell Me That You Love Me
1982 Ahava Ilemeth
Hamsin
1981 Elef Nishikot K'tanot
Ish She Ba Lakahat, Ha-
Ninja přichází
1980 Jablko
1979 Al Tishali Im Ani Ohev
Imi Hageneralit
Nisuin Nusah Tel Aviv
The Magician of Lublin
1978 Shu'al B'Lool Hatarnagalot, Ha-
1977 Bo Nefotzetz Million
Doda Clara
Fantom Kid
Hatzilu Et HaMatzil
Hershele
Kid Vengeance
1976 Rak Hayom
1975 Hagiga B'Snuker
Yi'ihiyeh Tov Salmonico
1974 Einayim G'dolot
Kazablan
1972 Escape to the Sun
Shod Hatelephonim Hagadol
1971 Hetzi Hetzi
Katz V'Carasso
Malkat Hakvish
1970 Hitromamut
Shoter Azulai, Ha-
1969 Matzor
1968 Ha-Shehuna Shelanu
Iris
Kol Mamzer Melech
1967 Shlosha Yamim Veyeled
1966 Moishe Ventilator
Un soir a Tiberiade
1964 Dalia Vehamalahim
Hor B'Levana
1948 Matana Mishamayim

TV seriály

1985 Evergreen (TV seriál)
1969 Lool (TV seriál)

Dokumentární

2010 HaMadrich LaMahapecha
2004 Oriental
1993 Ha-Behirah V'Hagoral

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Hershele

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky