foto

Peter Becker

  • nar. 24.10.1979 (39 let)
    Bad Hersfeld, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Zürich-Krimi: Borchert und die letzte Hoffnung (TV film)
2016 Immigration Game
2015 Elser - mohl změnit svět
2014 Dr. Gressmann zeigt Gefühle (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine mörderische Idee (TV film)
2013 Frau Ella
2012 Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
2011 Místo činu: Dvojí život (TV film)
Neznámý
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Der Mann, der über Autos sprang
Headshots
Liebe deinen Feind (TV film)
2009 Mé dvě ženy (TV film)

TV seriály

2018 Zaprodaní bance (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Kód Fantom (S21E03)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Mord nach Stundenplan (S01E09)
2010 A Gurls Wurld (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace