foto

Jeanne Hardeyn

  • nar. 2.3.1915
    Levallois-Perret, Seine, Île de France, Francie
  • zem. 14.2.1981 (65 let)
    Issy-les-Moulineaux, Hauts-de-Seine, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Pourquoi tuer le pépé (TV film)
À l'ombre d'un soupçon (TV film)
1977 Comme la lune
Une fille cousue de fil blanc
Zločin naší doby (TV film)
1975 Aloïse
Deux mois d'un été (TV film)
Pour le principe
1974 Guichets du Louvre, Les
L'Ange de la rivière morte (TV film)
Madame Bovary (TV film)
1973 Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc
Romain Kalbris (TV film)
1972 Albert Einstein (TV film)
Le voleur de riens (TV film)
Oeuf, L'
1971 Belle aventure, La (TV film)
Jupiter
Prussien, Le (TV film)
1969 Curé de village, Le (TV film)
1968 Boniface, La (TV film)
Don Juan revient de guerre (TV film)
1965 Stará dáma se baví
1962 Leviathan
Snobs!
1953 Un trésor de femme
1951 Plus belle fille du monde, La
1950 Le malade imaginaire (TV film)
1947 Monsieur Vincent
1945 Cyrano de Bergerac

TV seriály

1979 Vérificateur, Le (TV seriál)
1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1977 Bergeval père et fils (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
Rendez-vous en noir (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
Nick Verlaine ou Comment voler la Tour Eiffel (TV seriál)
Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1975 Preuve par treize, La (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Jean Pinot, médecin d'aujourd'hui (TV seriál)
1973 Chronique villageoise (TV seriál)
Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál)
Éloignement, L' (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1970 Femme en blanc, La (TV seriál)
1969 Cravache d'or, La (TV seriál)
Jacquou le croquant (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky